Wyświetlanie wszystkich wyników: 7

Betaina HCL + pepsyna 90kaps.Yango

54,00 
Naturalne wsparcie trawienia i utrzymania prawidłowego metabolizmu homocysteiny.

POWDER Glutamine Formeds

36,99 
Nowa odsłona produktu F-glutamine, czyli wysoka dawka l-glutaminy - jedna porcja to aż 700 mg
  • L-glutamina produkowana w procesie fermentacji kukurydzy
  • glutamina jest prekursorem syntezy białka i innych aminokwasów, nukleotydów i glukozy
  • L-glutamina stanowi ponad 60% wszystkich aminokwasów budujących mięśnie człowieka

F-LYSINE lizyna ForMeds

31,99 
500 mg lizyny w formie chlorowodorku lizyny
  • L-lizyna wyprodukowana w procesie fermentacji
  • lizyna stanowi budulec białek w organizmie, m.in. w mięśniach, ścięgnach i kościach.
  • lizyna uczestniczy w syntezie kolagenu i elastyny

BICAPS BETAINE 60 kaps. Formeds

41,49 
Betaina HCI (700 mg)
  • dla prawidłowego metabolizmu homocysteiny
  • dla wsparcia pracy wątroby
  • dla poprawy wydajności aktywności fizycznej
 

Red MIX białek roślinnych BIO w proszku 250g Aliness

29,99 
Red MIX białek roślinnych BIO 250g BeOrganic RED MIX BIO to mieszanka ekologicznych białek z nasion brązowego ryżu, dyni oraz słonecznika. Taka kompozycja zapewnia pełne spektrum aminokwasów oraz wysoki współczynnik jakości białka (CS=144), zgodne ze standardami WHO1.

Yellow MIX białek roślinnych BIO w proszku 250g Aliness

29,99 
Yellow MIX białek roślinnych BIO 250g BeOrganic YELLOW MIX BIO to mieszanka ekologicznych białek z nasion grochu, brązowego ryżu oraz konopi, charakteryzująca się bardzo wysoką zawartością białka (74%). Taka kompozycja zapewnia również pełne spektrum aminokwasów oraz wysoki współczynnik jakości białka (CS=149), zgodne ze standardami WHO1.  

Green MIX białek roślinnych BIO w proszku 250g Aliness

29,99 
Green MIX białek roślinnych BIO 250g BeOrganic GREEN MIX BIO to mieszanka ekologicznych białek z nasion dyni, brązowego ryżu oraz konopi. Taka kompozycja zapewnia pełne spektrum aminokwasów oraz wysoki współczynnik jakości białka (CS=163), zgodne ze standardami WHO1.