Jeżówka purpurowa ziele – 50g Natura Wita

7,00 
Napar z jeżówki to naturalne bogactwo dla organizmu. Wpływa na prawidłowe funkcjonowanie układu odpornościowego.

Hyzop ziele – 50g Natura Wita

7,00 
Hyzop działa łagodząco na podrażnienia gardła, koi i przyjemnie wpływa na gardło i struny głosowe.

Eukaliptus – 75g Natura Wita

10,00 
Ma kojący i przyjemny wpływ na gardło i struny głosowe, przynosi ulgę w przypadku łaskotania w gardle, pomaga utrzymać prawidłowy  poziom glukozy we krwi w ramach zdrowego trybu życia, pomaga w utrzymaniu zdrowia stawów.

Dzika róża płatki – 100g Natura Wita

14,00 
Płatki róży można wymieszać z cukrem, a efektem końcowym mieszanki jest cukier różany który można wykorzystać do wypieków, dekoracji i do wzmocnienia smaku herbaty.

Dzika róża płatki – 50g Natura Wita

9,00 
Płatki róży można wymieszać z cukrem, a efektem końcowym mieszanki jest cukier różany który można wykorzystać do wypieków, dekoracji i do wzmocnienia smaku herbaty.

Doględa wielka – 50g Natura Wita

8,00 
Doględa wpływa korzystnie na górne drogi oddechowe. Łagodzi dolegliwości gardła, ułatwia odkrztuszanie. Przyczynia się do fizjologicznego oczyszczania organizmu. Pobudza trawienie, przyczynia się do prawidłowej pracy żołądka.  Pomaga odprężyć się, utrzymać dobre samopoczucie, ułatwia zasypianie oraz fizjologiczną nocną regenerację.

Chaber bławatek – 10g Natura Wita

9,00 
CHABER BŁAWATEK – 10G NETTO SKŁAD: Płatki Chabra bławatka Kraj pochodzenia: Polska Sposób przygotowania: 1 łyżeczkę suszonych kwiatów bławatka należy

Bylica pospolita – 50g Natura Wita

7,00 
Bylica pomaga w utrzymaniu dobrego komfortu przed i podczas cyklu miesiączkowego, stymuluje apetyt.

Buzdyganek naziemny – 50g Natura Wita

9,00 
Buzdyganek naziemny wspomaga zachowanie naturalnej aktywności seksualnej.

Burak czerwony – 250g Natura Wita

18,00 
Buraki suszone to obrane i pokrojone warzywa, z których odparowana została jedynie woda. Sprawdzą się jako podstawa barszczu czerwonego i ukraińskiego według własnego przepisu, ale także dodatek do wywarów, sosów. Po ugotowaniu warzywa stają się miękkie, a posiłek nie różni się wyglądem i smakiem od przygotowanego za świeżych warzyw. 100g  suszonych buraków zastępuje 1 kg świeżych warzyw.