Vilcacora kora koci pazur 100g Natura Wita

17,00 
Roślina typowa dla rejonów Peru, a konkretnie amazońskich lasów tropikalnych. Potocznie określa się ją także jako koci pazur – ta nazwa bierze się od charakterystycznego wyglądu kolców występujących na łodygach, które mają kształt długich, zakrzywionych haków. Składniki: vilcacora - kora cięta - 200g PRODUCENT: Natura Wita Kraj pochodzenia: Peru Przeciwwskazania: niedokrwistość, ciąża, karmienie piersią

Moringa olejodajna liść mielony 200g NATURA WITA

22,00 
Składniki: Moringa olejodajna liść mielony SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1 łyżeczkę liść zalać szklanką wrzącej wody, zaparzać około 10-15 minut, pić świeżo przygotowany wywar UWAGA!! : Przeciwwskazania do stosowania! Moringa jest absolutnie przeciwwskazana dla kobiet w ciąży, ponieważ może wywoływać skurcze macicy, które w konsekwencji mogą powodować poronienia

Catuaba (kora) 100g Natura Wita

16,00 
Catuba, to roślina wykorzystywana w celu poprawy ukrwienia mózgu i całego organizmu. Catuba zmniejsza nerwowość i niepokój. Susz ziołowy polecany jest dla osób mających problemy z potencją.  

Herbatka z owsem 100g Natura Wita

16,40 
Herbatka z Owsem - Natura Wita Herbatka skomponowana z naturalnych surowców, smak i zapach naparu relaksuje i wycisza. Polecana dla całej rodziny. Składniki: owies ziele 45%, porzeczka czarna owoc 10%, jarzębina owoc 10%, rokitnik owoc 10%, trawa cytrynowa, jabłko 7,5%, melisa liść 5%, nagietek płatki 2%, chaber bławatek 0,5% Waga: 100g

Rdestowiec japoński kłącze mielone 250g

50,00 
Wspiera prawidłową pracę układu odpornościowego. Korzystnie wpływa na układ krążenia. Pozytywnie wpływa na gospodarkę estrogenową.

Rdestowiec japoński kłącze 50g mielone

13,90 
Zalecany sposób użycia Pół łyżeczki mielonych kłączy zalać niewielką ilością gorącej wody. Pozostawić do ostudzenia, a następnie wypić razem z osadem. Stosować 1-3 razy dziennie. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Rdestowiec japoński kłącze cięte 1kg

Zalecany sposób użycia Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Rdestowiec japoński kłącze 250g cięte

44,28 
Zalecany sposób użycia Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Rdestowiec japoński kłącze 50g cięte

11,07 
Zalecany sposób użycia Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 1 kg cięta

Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 250 g mielona

59,90 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 50 g mielona

18,91 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.