Vilcacora kora koci pazur 100g Natura Wita
Roślina typowa dla rejonów Peru, a konkretnie amazońskich lasów tropikalnych. Potocznie określa się ją także jako koci pazur – ta nazwa bierze się od charakterystycznego wyglądu kolców występujących na łodygach, które mają kształt długich, zakrzywionych haków.
Składniki: vilcacora - kora cięta - 200g
PRODUCENT: Natura Wita Kraj pochodzenia: Peru
Przeciwwskazania: niedokrwistość, ciąża, karmienie piersią
Moringa olejodajna liść mielony 200g NATURA WITA
Składniki: Moringa olejodajna liść mielony
SPOSÓB PRZYGOTOWANIA: 1 łyżeczkę liść zalać szklanką wrzącej wody, zaparzać około 10-15 minut, pić świeżo przygotowany wywar
UWAGA!! : Przeciwwskazania do stosowania! Moringa jest absolutnie przeciwwskazana dla kobiet w ciąży, ponieważ może wywoływać skurcze macicy, które w konsekwencji mogą powodować poronienia
Catuaba (kora) 100g Natura Wita
Herbatka z owsem 100g Natura Wita
Herbatka z Owsem - Natura Wita
Herbatka skomponowana z naturalnych surowców, smak i zapach naparu relaksuje i wycisza. Polecana dla całej rodziny.
Składniki: owies ziele 45%, porzeczka czarna owoc 10%, jarzębina owoc 10%, rokitnik owoc 10%, trawa cytrynowa, jabłko 7,5%, melisa liść 5%, nagietek płatki 2%, chaber bławatek 0,5%
Waga: 100g
Rdestowiec japoński kłącze mielone 250g
Rdestowiec japoński kłącze 50g mielone
Zalecany sposób użycia
Pół łyżeczki mielonych kłączy zalać niewielką ilością gorącej wody. Pozostawić do ostudzenia, a następnie wypić razem z osadem.
Stosować 1-3 razy dziennie.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Rdestowiec japoński kłącze cięte 1kg
Zalecany sposób użycia
Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut.
Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę.
Nie stosować dłużej niż pół roku.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Rdestowiec japoński kłącze 250g cięte
Zalecany sposób użycia
Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut.
Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę.
Nie stosować dłużej niż pół roku.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Rdestowiec japoński kłącze 50g cięte
Zalecany sposób użycia
Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut.
Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę.
Nie stosować dłużej niż pół roku.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 1 kg cięta
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 250 g mielona
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 50 g mielona
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.