Rdestowiec japoński kłącze 50g cięte
Zalecany sposób użycia
Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut.
Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę.
Nie stosować dłużej niż pół roku.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu.
Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 1 kg cięta
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 250 g mielona
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 50 g mielona
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 250 g cięta
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Ashwagandha 50 g cięta
Zalecany sposób użycia
PROSZEK
1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie.
1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu.
CIĘTY KORZEŃ
Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem.
Sposób przechowywania
Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.
Czystek kreteński nalewka 1:1 50ml
Gou Teng nalewka 1:1 50ml
Berberys nalewka 1:1 50ml
Krzew dorastający do 3 m wysokości, o pachnących, żółtych kwiatach i ciemnoczerwonych owocach. Występuje w całej Europie. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się korzeń berberysu. Najważniejsza substancja aktywna zawarta w berberysie to berberyna. Stosowany w Ajurwedzie. Pozytywnie wpływa na układ pokarmowy oraz poziom cholesterolu we krwi. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki.
Składniki
Korzeń berberysu, alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana.
Zawartość alkoholu w preparacie: 30%-40%.
Rdestowiec nalewka 1:1 50ml
Szczeć polska nalewka 1:1 250 ml
Dwuletnia roślina z rodziny szczeciowatych, z charakterystycznymi kwiatami i łodygą pokrytą kolcami. Występuje naturalnie w Europie, w Afryce Północnej i w zachodniej części Azji. Surowcem zielarskim jest przede wszystkim korzeń. Korzenie szczeci obfitują w kwas chlorogenowy, chinowy i kawowy, a także w irydoidy. W medycynie ludowej stosowana przy problemach ze stawami. Wspiera prawidłową odporność organizmu i prawidłowe funkcje stawów przy boreliozie. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki.
Składniki
Dipsacus sylvestris (szczeć), certyfikowany alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana.
Szczeć polska nalewka 1:1 50 ml
Dwuletnia roślina z rodziny szczeciowatych, z charakterystycznymi kwiatami i łodygą pokrytą kolcami. Występuje naturalnie w Europie, w Afryce Północnej i w zachodniej części Azji. Surowcem zielarskim jest przede wszystkim korzeń. Korzenie szczeci obfitują w kwas chlorogenowy, chinowy i kawowy, a także w irydoidy. W medycynie ludowej stosowana przy problemach ze stawami. Wspiera prawidłową odporność organizmu i prawidłowe funkcje stawów przy boreliozie. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki.
Składniki
Dipsacus sylvestris (szczeć), certyfikowany alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana.