Wyświetlanie 13–24 z 124 wyników

Rdestowiec japoński kłącze 250g cięte

44,28 
Zalecany sposób użycia Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Rdestowiec japoński kłącze 50g cięte

11,07 
Zalecany sposób użycia Odwar: 2 łyżki surowca zalać 2 szklankami wody, gotować na wolnym ogniu około 15 minut. Odstawić na 30 minut pod przykryciem. Przecedzić. Pić 2-4 razy dziennie po 100 ml przez 3-4 tygodnie. Między kuracjami zrobić 2-tygodniową przerwę. Nie stosować dłużej niż pół roku. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Przechowywać w suchym i chłodnym miejscu. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 1 kg cięta

Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 250 g mielona

59,90 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 50 g mielona

18,91 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 250 g cięta

49,90 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Ashwagandha 50 g cięta

13,90 
Zalecany sposób użycia PROSZEK 1 łyżeczkę proszku zalać wrzątkiem i parzyć 10 minut, pić do 3 szklanek dziennie. 1 płaska łyżeczka odpowiada około 1,5g produktu. CIĘTY KORZEŃ Odwar: 1-2 pełne łyżki korzenia zalać szklanką wody, doprowadzić do wrzenia, gotować 5 min. na małym ogniu pod przykryciem. Wypijać 1-2 szklanki odwaru dziennie, rano i/lub wieczorem. Sposób przechowywania Przechowywać w miejscu niedostępnym dla dzieci. Suchym i chłodnym. Chronić przed bezpośrednim światłem słonecznym.

Czystek kreteński nalewka 1:1 50ml

27,90 
Niewielki, zimozielony krzew z pięknymi, różowymi kwiatami występujący na obszarze śródziemnomorskim. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się liście. Najważniejsze substancje aktywne

Gou Teng nalewka 1:1 50ml

27,90 
Pnącze z charakterystycznymi „pazurami”, owalnymi liśćmi i żółtymi kwiatami. Występuje w Chinach i Japonii. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się łodygi

Berberys nalewka 1:1 50ml

24,90 
Krzew dorastający do 3 m wysokości, o pachnących, żółtych kwiatach i ciemnoczerwonych owocach. Występuje w całej Europie. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się korzeń berberysu. Najważniejsza substancja aktywna zawarta w berberysie to berberyna. Stosowany w Ajurwedzie. Pozytywnie wpływa na układ pokarmowy oraz poziom cholesterolu we krwi. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki. Składniki Korzeń berberysu, alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana. Zawartość alkoholu w preparacie: 30%-40%.

Rdestowiec nalewka 1:1 50ml

32,90 
Podobna do bambusa, bardzo ekspansywna roślina, pochodząca z Azji, występuje również z Europie. Jako surowiec zielarski wykorzystuje się kłącze. Zawiera

Szczeć polska nalewka 1:1 250 ml

145,00 
Dwuletnia roślina z rodziny szczeciowatych, z charakterystycznymi kwiatami i łodygą pokrytą kolcami. Występuje naturalnie w Europie, w Afryce Północnej i w zachodniej części Azji. Surowcem zielarskim jest przede wszystkim korzeń. Korzenie szczeci obfitują w kwas chlorogenowy, chinowy i kawowy, a także w irydoidy. W medycynie ludowej stosowana przy problemach ze stawami. Wspiera prawidłową odporność organizmu i prawidłowe funkcje stawów przy boreliozie. W wygodnej i bardzo dobrze przyswajalnej formie nalewki. Składniki Dipsacus sylvestris (szczeć), certyfikowany alkohol etylowy, gliceryna roślinna, woda destylowana.