Dyspep-Intercell®
Kombinacja karczocha i imbiru dla wsparcia procesów trawiennych oraz przy niestrawności
- Preparat Dyspep-Intercell® zawiera oparte o wyniki badań naukowych, unikatowe połączenie
ekstraktów z karczocha i imbiru. - Opatentowane, wysokoskoncentrowane i standaryzowane ekstrakty z liści karczocha bogate
w cynaropikrynę (gorzka substancja), kwas kawoilochinowy (kwas chlorogenowy) – cynarynę i
flawonoidy oraz ekstrakt z korzenia imbiru z wysoką zawartością gingerolu i shoagolu. - Pracochłonna, delikatna procedura (metodą ekstrakcji nadkrytycznym CO2) umożliwia
pozyskiwanie lotnych, szczególnie cennych komponentów roślinnych, takich jak gingerol,
shoagol i gorzka cynaropikryna. - Preparat jest bezpieczny do stosowania nawet przez dłuższy czas.
- Nie zawiera glutenu, laktozy, białek mleka, soi, żelatyny, substancji aromatyzujących oraz
sztucznych substancji barwiących. Produkt nie zawiera składników pochodzenia zwierzęcego i
może być spożywany przez wegetarian oraz wegan.
Składniki: substancja wypełniająca: celuloza mikrokrystaliczna, ekstrakt z karczocha, substancja
glazurująca: hydroksypropylometyloceluloza, ekstrakt z imbiru, substancja przeciwzbrylająca: sole
magnezowe kwasów tłuszczowych.
Zalecana dzienna porcja: 1 kapsułka 2 razy dziennie przed głównym posiłkiem z odpowiednią ilością
płynu, przynajmniej przez dwa tygodnie. Po upływie tego czasu dawkę można zredukować do 1
kapsułki.
Skład zalecanej dziennej porcji:
Dostępne opakowania: 120 kapsułek
Producent: Intercell Pharma
Nie należy przekraczać zalecanej porcji do spożycia w ciągu dnia.
Suplement diety nie może być stosowany jako substytut (zamiennik) zróżnicowanej diety.
Należy przestrzegać zdrowego trybu życia i zrównoważonego sposobu żywienia.
Nie stosować w przypadku nadwrażliwości na składniki preparatu.
Produkt nie jest przeznaczony dla kobiet w ciąży, karmiących, ani dzieci i młodzieży poniżej 18 roku życia.
Warunki przechowywania: Przechowywać poza zasięgiem małych dzieci, zamknięte,
w temperaturze pokojowej, w suchym miejscu.
You must be logged in to post a comment.