Sposób użycia: zawartość wrzucić do gotowanej zupy na około 30-45 min lub zalać alkoholem na około 3miesiące, pić naparstkami
Skład:
Korzeń traganka błoniastego Huang Qi (Rdx Astragali) 30%
Korzeń dzwonkowca kosmatego Dang Shen (Rdx Codonopsis) 20%
Kłącze atraktyloda białego Bai Zhu (Rh Atractylodis Macrocephalae) 15%
Owoc cytryńca chińskiego Wu Wei Zi (Fr Schisandrae) 10%
Korzeń arcydzięgla chińskiego Dang Gui Wei (Rdx Angelice Sinensis) 10%
Skórka dojrzałej mandarynki Chen Pi (Pericarpium Citri Reticulatae) 10%
Kłącze cibory okrąglastej Xiang Fu (Rh Cyperi) 5%
Masa netto: 60g
Kraj pochodzenia: Polska
Producent: C.M.C,ul. Jana Pawła II 20, 49-300 Brzeg